Styringsteknikk

Følgende av våre leverandører leverer utstyr innen Styringsteknikk.

 • Matrix Multimedia ble grunnlagt sommeren 1993 med ønsker om å lansere multimedia undervisningssystemer av høy kvalitet. Siden har firmaet produsert et bredt spekter av multimedia opplæringssystemer og tekniske læremidler som daglig benyttes en rekke steder verden rundt.
  Firmaet har spesialisert seg innen feltene datateknikk og mikroprosessorteknikk, elektronikkog pneumatikk/mekatronikk.

   
 • Bytronic International Ltd er et Engelsk firma som har spesialisert seg på å lage pedagogiske modeller for bruk i de videregående skoler, tekniske fagskoler og ingeniørhøgskoler.
  De leverer utstyr for automasjon, prosesskontroll, mekatronikk, styringsteknikk, elektronikk, kommunikasjon, alternativ energi og pedagogiske simuleringsprogrammer.

   
 • K-Team Corporation er et Sveitsisk selskap som utvikler og produserer 6 avanserte mobile roboter med et vidt spekter av tilbehør for utvikling og undervisning.
  De leverer også miniatyr single board kontrollere for automasjonsindustrien. Khepera roboten benyttes i mer en 500 høgskoler, universitet og forskningssentre.

   
 • Lucas Nulle Lehr- und Messgeräte GmbH. Tysklands ledende leverandør av læremidler for de tekniske fag på videregående skoler, fagskoler, høgskoler, universiteter og til forsvarets skoler. De er det ledende firma for nyutvikling av læremidler etter dagens behov. Programvare er tett integrert i deres undervisningssystemer. De leverer utstyr for installasjonsteknikk, elektrisk strømforsyning, styringsteknikk, elektroteknikk- og elektronikk, kommunikasjonsteknikk, elektropneumatikk og hydraulikk, mikroprosessorteknikk, automasjon, kjøretøyteknikk og spesialtilpassede møbler og inventar til labaoratorier.

   
 • Gunt

  Günt GmbH er et tysk selskap som siden 1977 har utviklet, og produsert, undervisningsutstyr innen flere ulike fagfelt

  Mekanikk, design, Mekatronikk, Thermodynamikk, Kjøleteknikk, HVAC, Væskedynamikk, Prosessfag og Fornybar Energi

  Deres produkter er av meget god kvalitet og tåler røff behandling over mange år.