Single-pole connectors

Produktsortiment og applikasjoner

Enpolede industrielle kontakter

Våre høyytelses industrielle kontakter er designet for strenge krav i industrielle miljøer. Utstyrt med vår velprøvde MULTILAM, tilbyr de laveste kontaktmotstand og ekstremt høy strømtetthet. Våre strømkontakter finner bruk i et bredt spekter av applikasjoner som kraftproduksjon og distribusjon, rack- og panelapplikasjoner, maskinstyringssystemer og mobile transformatorer. Uansett hvor høye strømmer må overføres trygt gjennom en avtakbar elektrisk tilkobling, bør Stäubli industrielle kontakter være ditt foretrukne valg.

Les mer
Stäubli Electrical Connectors AG (tidligere Multi-Contact) er ledende produsent av kontaktmateriell og testledninger med fabrikker i Sveits, Frankrike og Tyskland.
Stäubli kontakter er kjent for de spesielle fjærbåndene (MultilamTM) som er utviklet for kontakter med et tverrsnitt fra 0,3 mm til spesialkontakter på meters diameter.
I tillegg til bananledninger i industri- og skolelaboratorier blir deres kontakter benyttet i industriproduksjon, til kraftforsyninger, kraftoverføring, roboter, kjøretøy, jernbane, fornybar energi, medisin og laboratorieinstrumentering.
Spesialdesignede kontakter er også utviklet og levert til en rekke bedrifter, også i Norge.
Stäubli produserer også en rekke komplementære produkter, inklusive et stort spekter av høyfleksibel kabel.