Industrikontakter og Måleutststyr

 • Staubli

  Stäubli Electrical Connectors AG (tidligere Multi-Contact) er ledende produsent av kontaktmateriell og testledninger med fabrikker i Sveits, Frankrike og Tyskland.
  Stäubli kontakter er kjent for de spesielle fjærbåndene (MultilamTM) som er utviklet for kontakter med et tverrsnitt fra 0,3 mm til spesialkontakter på meters diameter.
  I tillegg til bananledninger i industri- og skolelaboratorier blir deres kontakter benyttet i industriproduksjon, til kraftforsyninger, kraftoverføring, roboter, kjøretøy, jernbane, fornybar energi, medisin og laboratorieinstrumentering.
  Spesialdesignede kontakter er også utviklet og levert til en rekke bedrifter, også i Norge.
  Stäubli produserer også en rekke komplementære produkter, inklusive et stort spekter av høyfleksibel kabel.

Laboratorieinnredning.

 • images

  ELABO er Europas største produsent av innredning for utdanning, testlaboratorier, utvikling og produksjon.
  Vi har levert innredning til skoler, universiteter og industri.
  Blant annet til det nye Risløkka skolesenteret i Oslo, høgskolen i Trondheim og SAS.
  Med deres modulære systemer kan vi skreddersy innredning etter de krav og ønsker dere har.

   
 • Armfield Limited har siden 1875 produsert utstyr for ingeniørfagene. Armfield leverer også utstyr innen småskala industriell matteknologi. En rekke av modellene kan i dag kobles opp mot utstyr for datalogging. Deres avdeling for pedagogiske læremidler designer og produserer utstyr for undervisning innen teknisk fagskole, ingeniørfagene og forskning. Utstyr fra Armfield benyttes i dag på ingeniørhøgskoler, universiteter og forskningsinstitusjoner verden rundt. Utstyr fra Armfield er kjent for innovativt design og deres kvalitet er uten konkurranse i dagens marked. Produktutvalget dekker de fleste fagretninger innen ingeniørfagene, og er i konstant utvikling.